Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delar livets smärta

Tiden läker alla sår

Nej!

Dina tårar förblir också
mina.

Vi delar livets smärta...





Fri vers av WyS VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-03 07:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt framfört KRAM
2015-12-05

  Hanna Mari Wallin
ja ..så är det

fint skrivet.
2015-12-05

    ej medlem längre
Så är det...kramar
2015-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Lättare att bära när man delar bördan...fint skrivet...
2015-12-04

  M:tin
Fin!!!!!
2015-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, precis så är det!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP