Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanna från Stockholm, hej

Jag lärde mig mycket av dig
Bondpojke som jag var tog du hand om mig
under sommarlovet
Lärde mig hur man ska göra för att tillfredställa en tjej
Gjorde mig till en man
Visade mig allt vad jag kan göra tillsammans med en kvinna
inne i ladan
Förmågor som jag inte trodde att jag hade
eller att de ens fanns
Och nu när du hade lärt mig allt det där har du gett mig
en bättre chans att med tjejerna få till en romans
Ja, du ska bara veta hur tacksam jag är
Går nu ständigt omkring och känner mig lite små kär
Ser nog ut som ett litet blåbär
Så Hanna från Stockholm, hej
Tack så mycket…

Ken Cassel
3/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-03 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel