Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bära...

Över berg under moln sväva
i ett viktlöst känslohopp
Under mark över vatten gräva
med en vattentung överkropp

© Björn Blomqvist 2015




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 181 gånger
Publicerad 2015-12-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist