Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolandet



Jag vill ha en rustning av plåt

en vit häst att rida



Jag vill vara ute på rövarstråt

med fyrtio rövare vid min sida



Jag vill segla på de sju haven

med en karta som visar skatten



Jag vill höja trollstaven

och göra vin av vatten




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-03 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt fantastiskt
2017-04-03

  Den lilla tänkande
Jag med! :D
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus