Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till någon

Säg att du känner som jag gör
viska till mig
att mina ord berör

Säg att du är som jag
visa för mig att du är svag,
få mig att känna det i varje armtag

Vägrar vara den man förbarmar sig över
ge mig två ögon som ser samma som mina
ge mig det jag behöver
för hoppet börjar sina




Fri vers av artaug
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-05 14:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få allt du vill, alltid
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug