Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det är någon du uppskattar och vill få behålla som vän - Tala inte om er vänskap enbart ... Hör av dig och visa din vänskap för den du betraktar som din vän ...


Någon berättade för mig ...

... att den fått höra
hur du gärna 
talar om 

och 
låter andra få veta
att jag är din vän ...

Det gör mig
förstås väldigt glad!

Men samtidigt
lite betänksam ...

Ty senast du
hörde av dig
till mig
var minst sagt
rätt länge sen ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-03 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
@-}--
2015-12-04

  Gisela Nordell
mycket träffande text
som ett snärtande rapp
2015-12-04

  ResenärGenomLivet
Viktig uppmaning...
2015-12-04

  Ingrid Trolle
Det här var ett
rakt besked som
gjorde mig betänksam.
Den sortens vänner kan
man undvara. Själv pratar
jag inte om vem
jag är vän med. Jag hör
av mig till vännen, så jag
känner mig inte träffad
och hoppas att du inte tog
med mig i ditt omdöme.
2015-12-04

  erkki
Tvekar om att våga svara. Men detta var kort, känslosamt och koncist. Jag känner mig lite skamsen!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP