Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsksjungande poeters dag

Det är skuggor där ute
som stjäl hjärtan
och jag gick bet på hypen
Skuggor som dansar med magikern
hjärtan kvar hos noll poeter

Dom tillhör bekymmersbanken
och det är absolut inte första gången
som hjärtat spårar ur
Rastlösmyror i benen
när hjärtat slår i annan takt än musiken

Varje gång nån tar min hand,
blir det som ett skalv
eller kanske ett fall
Och jag vrålar till ledsna band
på den här falsksjungande poetens dag

Men så länge ungarna har det bra
och inte faller så som jag
så dom har nåt litet kvar
så länge dom slipper gråtkippa bort sina andetag,
det är det viktigaste för mig idag




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-04 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP