Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar du vore här just nu ... och för evigt ...


Fredag kväll ...

... med obevekliga
små envetna steg
helgens påminnelse
om känslan av ensamhet
tränger sig in i min medvetenhet ...

Ute rasar stormbyarna
och regnslöjorna
sveper smattrande in
mot det glasade gränssnitt
som skiljer omvärlden från mig ...

Det i dessa stunder
jag i varje litet
skrymsle och vrå
rister i mina grunder ...

... i den innerligt
smärtsamma längtan
som växer
i den närvarande frånvaron av dig
i det tomrum som är reserverat
för dig som är ämnad för mig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-04 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2015-12-04

  ResenärGenomLivet
Vissa dagar känns längtan mer...
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP