Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsfeber

Inatt vill jag kyssa någon
dansa in i vågorna på månen
säga allt jag kände jag inte kan säga första kvällen
anarkera mot allt utom impuls
Inatt vill jag springa in till centrum,
och kyssa någon
räkna snöflingor och hennes hårstrån




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-04 18:44



Bookmark and Share


  Tekla F.
Fin, som alltid.
2015-12-06

  Thurizas
leva i nuet men ändå längta. Se framåt.
2015-12-04

  axveronika
Vilken fin fredagsönskan. Hoppas den besannas
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP