Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du söker trösta mig med att det kommer ...

... snart bättre dagar ...

Kan blott instämma
då jag är rätt väl bevandrad
när det kommer till 
Universums lagar ...

- Det är bara det
att jag skulle vilja
få vara med 
när dessa utlovade dagar
väl blir verklighet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-04 23:34



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin,jag håller med
2015-12-06

  ResenärGenomLivet
Jaa, man vill verkligen vara med då...
2015-12-05

  Tessii
Den var bra!
2015-12-05

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
diktar du
2015-12-05

  Hanna Mari Wallin
ord som berör.
för det är ju precis så du beskriver det.
2015-12-05

    ej medlem längre
Kommer alltid.bättre.dagar..bokmärkte denna.
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP