Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
clown-göra; 'Det'-et under kontroll. Det visste inte 'det' om. Sorgligt.


pajaspartners; noll plus noll är likförbenat en pajas

 

trist blir det när inringning ger sig i kast med överkurser i konstformer ingen av ringarna förmår
mer än gräva i tomhet med

trist blir det när tomheter löper amok för att hinna hitta sina egna nålfarerier
trist blir det när 

liggande åttor reser sig upp och påstår sig vara eviga
som dubbla nollor i narrhimlen

och sorgligt som ett leende i en roll för manegen
tritst blir det att inte få publik betalande för den fuskhimlen

falska profeter har vi gott om
förstånd heter visst lott&combospel

rock'em rock'em dealers för trist blir det när det fulspelas i vimlen




Prosa (Fabel/Saga) av Pot Pourri
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-05 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri