Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vänta

Satt där och väntade
du ringde aldrig
visste aldrig när du kom
vänta, vänta, vänta
din man tog din tid.

jag var ju ändå din älskare.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-05 15:49



Bookmark and Share


    Mim
Sann historia?
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson