Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du mig, Radiohead-flicka?

Vi minns inte så mycket av kvällarna längre
för vi är vilse där sikten är som klarats
där vi inte vet om allt ser ut som förut
Även dom sköraste fjärilsvingar behöver hennes luft

Marken skakar alltid här
byggarbetsplaster och hennes svarta hår
Och hon nynnar "Fake plastic trees"
Även dom sprödaste blommor behöver hennes andetag




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-05 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP