Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kanske behöver idioter som mig.


Livet kanske behöver dessa mig.

När allt faller omkull.

Och vi idioter tar era pipor i våra munnar.

För att rädda alla er.

Då kanske ni kan förstå.

Vilka idioter.

Vi idioter är.





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-12-05 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP