Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ... - Upprepning? Absolut! Det är ju så det fungerar med det här med affirmation ...


Såväl här och nu som i mina minnen ...

... finns det
bara du 
som upptar 
och fyller
alla mina sinnen ...

Känner så innerligt väl
minnet av känslan
du med din blotta existens
när du finns i mitt liv
väcker i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Känslan som 
berättar för mig
varför jag vill
få somna varje kväll
och vakna varje morgon
resten av mitt liv
nära tätt intill dig ...

Inte så förunderligt
eftersom det är
den äkta kärlekens natur ...

... men
i din närvarande frånvaro
har minnet av känslan
börjat bli alltmer diffus
i delar av sin kontur ...

Önskar du
vore hos mig
här och nu
för att stanna kvar
och förbli 
för all framtid ...

Du fattas mig!

... och för mig
finns inget alternativ
för att vare sig
ersätta eller substituera
dig och den känsla
du väcker inom mig i mitt liv ...

Den dag eller kväll
du äntligen kommer 
för att stanna och förbli
blir den allra bästa
och underbaraste dagen i mitt liv ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-06 05:11



Bookmark and Share


  Yrre VIP
öm kärlek beskriver denna! int alla kan vänta så.
2015-12-06

    ej medlem längre
Vackert, lycka till med lyckan.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP