Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text i repris efter en natt i mörker


Skriket hördes inte

Smärtan kommer som en blixt
som inte dödar
skriker på hjälp
men ingen hör en dåres ljud

oron sprider sej i kroppen
anfall på GÅNG
ropar hjärnan

hur länge

vet ej säger hjärnan
för han vet aldrig nåt
och han har utbildning
men i vad berättar han inte

piller.........nej
flaskan.....nej
oro...........ja

nu vet jag vägen till helvetet
men berättar inte var den går




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-06 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson