Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vilse




samhällsklimatet allt kyligare

känsliga själar
ryms allt mindre

tempot rusar
mörkret faller

jag målar rosa,
gyllene och blått


försöker hålla fast
vid nåt

men jag är nog
mest en förlorad drömmare

som inte längre
får plats här

ty känsliga själar
verkar mest vara
till besvär




@Teresia Ridell (6/12-2015)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 291 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-06 10:20



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt berörande skildrat
2015-12-10

    ej medlem längre
igenkännande... välskrivna tankar
2015-12-08

  Johan Strömstedt
Det är nog så att känsliga själar får sig sina törnar. Fast de empatilösa har det nog inte heller så lätt, tänk att inte kunna känna. Texten berör!
2015-12-08

    Dan Myrbeck
Bra om dålig nutid.
2015-12-07

  Lars Hedlin
Starkt berör du ända ini själens djup..kramar i värme till dig <3
2015-12-07

  KYREUS of Sweden
supervass,
träffsäker
spegling
2015-12-06

  Hanna Mari Wallin
viktigt budskap
känsliga själar är nog det som verkligen gör världen till en varmare och mänskligare plats.
2015-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en känsla av att inte duga som man är!
Bra förmedlat.
Bilden förstärker texten.

2015-12-06

    ej medlem längre
Bilden till dina ord gör nästan ont att ta in.
Skickligt skrivet och berörande målat.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell