Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig ...


Vill känna dig ...

... så där
alldeles nära mig ...

Få dig känna 
min själ
beröra din
så att du i hela dig
ej känner något tvivel
om att hela jag 
bara är och förblir din
och vill att du 
vill få vara och förbli min ...

Din närvarande
frånvaro i mitt liv
eroderar 
mitt inre
mitt känsloliv
ja, alla mina sinnen ...

Behöver dig
här och nu
i mitt liv
nära tätt intill mig ...

Vill att du
kommer till mig
innan minnet av
hur jag en gång visste
hur  du får det
att kännas inom 
när jag får avnjuta
närvaron av dig ...

... går helt förlorat för mig ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-06 18:11



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Mycket vackert skrivit
Och det vore ju verkligen synd
om allt det gick förlorat
Önskar innerligt att ni finner varandra
2015-12-08

  Hanna Mari Wallin
längtansfulla rader
med genuin känsla i.
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP