Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Jag har stor fantasi och
tycker om att lyssna till
sagor.
Visst kom det prinsar men
kyssarna värmde bara för
ett ögonblick.
Det tog nästan ett helt liv
att förstå att jag behövde
bara välja att se mitt värde
och omfamna mig
själv.

Jag såg min själ och den var
vacker.






Fri vers av WyS VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-07 06:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerligt vackert! Bravo!
2015-12-14

  Lars Hedlin
Så underbart skriftat gillas mycket :)
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
"Jag såg min själ och den var vacker"
Underbart!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP