Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Himlen blir blåare sen



vissa "saker" i livet

kommer man inte över

man måste gå igenom
dem

trotsa blödande
fötter
och vingklippta
andetag

hålla hoppet
krampaktigt hudnära


viska innerligt
med sammetslen röst

till sig själv
och sin nästa

allt blir bra igen



@Teresia Ridell (7/12-2015)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 334 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-07 13:17



Bookmark and Share


  ULJO
mycket tänkvärt
2015-12-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Tunga ord men ack så sanna! <3
2015-12-10

    ej medlem längre
ord av sanning
2015-12-08

  P-E-H
Mycket fint!

Stor visdom och bra stämning.
2015-12-08

    Dan Myrbeck
Berörande och tänkvärt.
2015-12-07

    ej medlem längre
Vi kan inte gå runt smärtan...vi måste ta oss genom den. Sen på andra sidan blir det bättre.
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara!
Känner igen mig i din text.
2015-12-07

  Lars Hedlin
Stark närvaro i denna <3 kram
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell