Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se att du har stjärnor i dina ögon inatt


eftersom de glittrar så vackert och underbart

Får dig verkligen att stråla upp och skina

Blir berörd

Passar nog på och önskar mig någonting

Stjärnor som jag önskar bara vore mina då du är en

förtjusande ballerina som så graciöst dansar fram

i min Tv- ruta

Så om jag hade suttit i bilen och fått syn på dig

kan du räkna med att jag på dig skulle tuta

tut-tut

Jag kan se att du har stjärnor i dina ögon…

Ken Cassel
7/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel