Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å andra sidan har jag viss förståelse för dem som fungerar så här då det gör mindre ont när man vet vad framtiden bjuder på ... Men det innebär inte att jag accepterar det!


Kan inte annat än säga Nej ...

... till att ens tänka tanken
på att inleda en relation
med någon som dig ...

Dig
som  ständigt söker
dig till relationer
du med stor sannolikhet
kan räkna med 
kommer att ta slut ...

En relation
med bäst före datum
redan i stadiet
för förälskelse och passion
är inte någonting för mig
då äkta kärlek 
är någonting som
för dem som är ämnade för varandra
så innerligt mycket mer
även över längre tid ger ...

Visst kan även äkta kärlek
av olika omständigheter
och outgrundliga skäl
komma att i förtid ta slut ...

... men utgångspunkten
saknar bäst före datum
och viljan till varandra
är när den mellan människor
som verkligen älskar varandra är
något som är lika stark och innerlig
oavsett tiden som går
som den var en gång inledningsvis förut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-07 18:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är inte lätt med kärleken...
2015-12-09

    ej medlem längre
Bäst före datum. Hur sant är inte det. Klockrent.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP