Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaffo är det så

Varför har vi ingen mansdag
när vi har en kvinnodag

eller är det så
att alla dagar
utom en
är mansdagar

Vi har 4 advent söndag,
men bara en midsommarafton




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-12-07 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det nog;).
Mvh annokas
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson