Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara någon som inspirerade och påminde mig med sin lyrik ...


Ett liv fyllt med melodier ...

... sång och musik
är enligt min mening
det som tillsammans 
med den äkta kärleken
bidrar mest till
minnen, nutid och framtid
fylld av lycka och glädje ...

Något som över tid
... väl värd att avnjutas
och återges i fler
än blott en återkommande replik ...
lägger grunden för sann epik ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-07 21:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint!
2015-12-09

  ResenärGenomLivet
Fin känsla i dina ord...tycker om...
2015-12-08

  Johan Strömstedt
En vacker text, tycker speciellt mycket om uttrycket "något som över tid"
Här förenas dåtid och nutid, fint.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP