Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring P1

Om du är en självplågare

eller en kverulant

Ring då Ring P1

för att bli tilltäppt

av Täppas




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-08 12:25



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Du har så rätt käre vän!
Vissa kan inte låta bli
att briljera med sina
elakheter. Det finns
sådana här också, men
dem kan man ju porta
2015-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Täppas, den gamle gävlebon. Växte upp på Engelbrektsgatan, som jag promenerat på för bara en stund sedan.
Rekommenderar hans bok "Halli, hallå!", som handlar om just den tiden.

Själv lyssnar jag dock aldrig på radio.
Och tilltäppt kan jag aldrig bli.
Många har försökt, alla har misslyckats.
En gång var det en insändarskribent i en av lokaltidningarna som undrade om ingen kunde "täppa till käften" på den där Gustafsson.
Intressant ur rent juridisk synvinkel...
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP