Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får jag till mig att jag borde nöja mig med det jag har och fokusera min kärlek på mina älskade barn istället för längta efter någon att dela mitt liv med ... Ser liksom inte motsättningarna mellan dessa behov ...


Kärleken till mina älskade barn ...

... vare sig är
eller behöver vara
mer prioriterat i mitt liv
än den dig som jag längtar
och vill så innerligt
att affirmationsprocesserna
står härliga till ...

Det är behov
som kompletterar varandra
utan någon som helst konkurrens!

Mina älskade små
må redan vara 
eller vara på väg att bli stora
alla var och en 
med eller på väg mot eget
självständigt liv
såväl som existens
som person och individ ...

Men jämväl 
som de vet 
att de betyder allt för mig
och att jag dem alla
älskar och behöver
också i mitt liv ...

... är deras inerligaste önskan
att jag också möter någon 
att älska och dela min framtid ...

För de vet inom sig
och känner
att det skulle ge dem
tillbaka sin älskade far
och öka sannolikheten
för att han mår bra
och finns kvar
länge till
i deras liv
så som de så ock
önskar, behöver och vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-08 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP