Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen kom du

Jag skulle precis
var mitt i
och skulle bara
och visste ju
och hade tänkt
och var mitt i en mening..

..men sen kom du.


Precis det
som var mitt
var bara
du vet
genomtänkt
och menad..

..men sen kom du.


Nu vet jag
varken ut eller in
och mitten
är precis, bredvid!
Är detta mening?
Jag kan inte tänka..

..för sen kom du.







Fri vers (Fri form) av Stephie
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-08 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så vackert! Att inte ha full kontroll är att vara öppen för det oförutsägbara. Plötsligt kommer det någon och allt vänds upp och ner. Så har skett för mig många gånger. :)
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie