Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älsklingar finns alltid i mina tankar med mig vad jag än gör i livet ... ... även om de inte så frekvent finns med i mina skriftade flöden här ...


Inte någonsin har jag känt ...

... att mina älskade små
varit ivägen 
vare sig nu eller då ...

De har alla var och en
varit och är så ännu idag
anledningen till
att jag finner 
mening och innbörd
i livet över tid
och så ock här och nu idag ...

Varje liten stund
jag får med mina älsklingar
är ljusglimtar i tillvaron
värda mer än allt annat ...

Men visst finns
det stunder då jag har
en del annat som tar upp min tid
jämväl är det lik förbannat
inte någon uppoffring
att disponera om min planering
när mina älsklingar mig behöver ...

Vill finnas för dem
så mycket jag någonsin kan
den tid av relativ friskhet
jag har kvar i mitt liv
innan jag måste checka ut
och lämna dem ensamma kvar
när allt väl en dag är över ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-08 20:04



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Stark och kärleksfull text-om den snart utdöda mannen/djuret som vi ju kallas
Vi män!

Gillar iden om att vi män skulle ha något ansvar-ens kunna känna faderskap;)

Måste kolla i byxan om jag kanske missat vad däri sig döljer;)
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP