Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmedicinerare

När ni dricker alkohol
Så självmedicinerar jag
När ni dricker för att komma loss från rutinerna
Så dricker jag för få rutiner
När ni dricker våga mera
Så dricker jag för att våga mindre
När ni dricker för att våga prata mera
Så dricker jag för prata mindre
När ni dricker för att känna lugnet
Så dricker jag för att stanna livet
När ni ser att spriten har tagit över ert liv
då kan ni låta flaskan stå
När jag inser att spriten har tagit över mitt liv
då ska jag bli vän med mig själv
Alkoholintagare och självmedicinerar
är lika för ögat
Endast kunskap och självinsikt
kan se skillnaden
Den ordblinde poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon