Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okunskap om vägen tillbaka


han föll rakt ner i hallens golv


han föll rakt ner i hallens golv
tårarna rann ner för kinden
kroppen har blivit nedtyngd
något som inte han kan rå över
okunskapen över själen som har gått i bitar
själens irrande efter att få nita

han reser sig och lyfter sin haka
blicken springer mot att bejaka
irrande orkan över land och hav
vindpust som friger
lugnet före stormen
okunskapen över själen som har gått i bitar
själens irrande efter att få nita

han fångar spegeln
synen fångar regeln
påsar och ärr
tankarnas celeber
det var då och inte nu
okunskapen över själen som har gått i bitar
själens irrande efter att få nita

han har fångat ny bitar
sakteligen nu ritar
okunskapen river sönder
själen rasar i sekunder
okunskapen över själen som har gått i bitar
själens irrande efter att få nita




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-23 13:06



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kropp och själ
för evigt
sammanbundna är
Känslosamt
och berörande
skrivet<3


2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon