Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små prat


Fyra element som ska giva meningar

Fyra element som ska giva meningar

I en eld
märks inte en flisa
Jag knackar på tangentbord
värme som ger kyla

En nypa jord
Inget som märks i rabatt
Jag knackar på tangentbord
frön som aldrig gror

En droppe vatten
Inget som märks i pölen
Jag knackar på tangentbord
tårar som är torrlagda

En droppe luft
Inget som märks i rum
Jag knackar på tangentbord
luft i vakuumfyllt rum

Fyra element som ska giva meningar
som ekar sin egna klang
jag knackar på tangentbord
vad många meningar
sägs utan mening i

Den ordblinde poeten
Leo Rudolphzon

 




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-30 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon