Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt när man inte van vid värme


Dina ord sitter fast i mej

Dina ord sitter fast i mej
Fast jag slår på mitt Pokeransikten
Så spikar varje ord sig fast
Du är en del i mitt blod kretslopp
Så du är bara där
Hur än jag kämpar mot dina ord
Så är din ord slår hårdare än släggan
Fast jag inte vill erkänna det
Jag vill kasta dom till skuggornas rum
De är så svårt och skrämmande erkänna
Att din ord sitter fast i mej

Den ordblinde poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon