Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver jag nämna att mina älskade barn betyder allt för mig? ...


Även om jag vet ...

...  hur mycket 
du betyder för mig
och att jag känner
att du vet
hur mycket jag älskar dig ...

... så är dessa små stunder
jag får sitta på balkongen
och bara prata lite 
om allt och ingenting med dig
varje gång
något som får min värld
att för en evighets kort sekund
kännas så där alldeles underbar,
innehållsrik och fylld av
verklig mening och innebörd ...

Du, min älskade fina lilla stora tjej
sätter guldkant på tillvaron
varje gång jag får en stund med dig ...

... Din existens
är det som får
mitt hjärta och min själ
att komma överens
om att livet
verkligen har såväl
makten som gåvan
att mena även mig väl ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-09 17:24



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Fin stund av närvaro!
2015-12-13

  ResenärGenomLivet
Stunder att ta vara på...fint skrivet...
2015-12-12

  Palett
Fin levande text !
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP