Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som hört det där med - Varning för alltför skickliga presentatörer? Analogin finns inte så långt borta från det som detta flöde tar upp ...


När själva formen ...

... kommer till att bli
väsentligare än 
det faktiskt förmedlade innehållet ...

Då blir författarskapets
mål och syfte
intet annat än
att skapa en strategi
för kreativa ordval,
disposition
och 
en varierbar arbetsmodell
för delarnas och helhetens
själva tekniska konstruktion ...

I ett forum som detta
vilket bär namnet
som utgör begreppet 
vilket definierar 
själva skriftkonstens ursprung
väger eller borde i alla fall
innehållets förmedlade 
mening och innebörd
var den prioriterade kärna
vilken är mest tung ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-09 19:41



Bookmark and Share


  P-E-H
Så sant som det är skrivet - oavsett form! :-)

Bra brandfackla!
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP