Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i rätt riktning

 

Idag vaknade en röd liten underbar blomma
solen myslös och särade snällt på molnen
Glad över att få återse en kär gammal flamma
lycklig över är att få inandas den sanna hjärtekärleken

Den röda rosen slingrar sig åter uppåt
utsöndrar empati som i fornstora dar
Sjunger torka dina tårar sluta gråt
ler åt moder Svea men får ett svar

Än är det långt att vandra
men tack för kryckan
Nu blir det lättare att se ljuset i fjärran
men tack för en minskad avgudadyrkan

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-10 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott när det finns någon ljuspunkt i allt det mörka...
Låter lite hoppfullt ändå...
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP