Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obesvarad kärlek och våldsamhet


Sluta

Jag talar med dig
Så tyst
Så kallt
Jag är ensam
Snälla förlåt mig
Det var befogat
En text
Några ord
Överallt
Jag snubblar
Du ler
Sen går
Jag är frigjord
Jag ber
Vill ha mer
Men bleknar
Jag börjar svamla
Stamma
Allt är det samma
Snälla stanna






Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 1251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-10 17:33



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört känslosam
Gillar flytet o tempot
Berörande
Bra
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki