Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista dans.

Följ med mig på avskedsfärd
Låt solens styrka vara med
Låt mig sjunga i ledet om hopp
För en dag kanske till och med jag ger upp

När detta blir mitt livs nederlag
Kommer jag en dag att få finnas kvar
Och om detta är en sista chans
Kan vi dansa ut det sista ur nattens charm

Och alla tårar som jag fällt
Efter alla ord du sagt till mig
Och alla demoner som följt mig hem
Jag dansar med dom på bergets topp
Låt dig lysa med min himlakropp

När detta blir mitt livs nederlag
Kommer jag en dag att få finnas kvar
Och om detta är en sista dans
Kommer vi någonsin få en till chans
Och om solen en dag går ner
kan vi välkomna månens sken

Kom så tar vi oss en sista dans
Fylld av kärlek
Fylld av charm
Låt glädjen lysa vägen för er

- M-L





Fri vers av MissLurifix
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-11 10:46



Bookmark and Share


  Robin V
Fint! Gillar framför allt:
"När detta blir mitt livs nederlag
Kommer jag en dag att få finnas kvar
Och om detta är en sista dans
Kommer vi någonsin få en till chans
Och om solen en dag går ner
kan vi välkomna månens sken".
Det finns något väldigt varmt över den här texten.

2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix