Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand

Håll min hand om du vill
Mitt huvud talar ett språk
Jag vill kontakta någon levande
Jag vill åt en känsla som ingen kan se
Äkta kärlek känns hemma
Där jag vill bo
För mycket liv känns i mina ådror
För lite kärlek skrämmer livet
Men jag är inte så förtjust i att leva utan
innan jag blir förälskad men saknar det




Fri vers av Henning Hson
Läst 447 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-11 14:32



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
osammanhängande dravel
2016-12-02

  Zandor
Alla dörrar öppnas
de går inte att låsa
du bär på alla nycklar // bravo
2016-04-14

    Bo Malte
ja eller så kan du hålla min hand...schsheshe
2016-03-10

    sunnanvind
Längtan och tillförsikt!
2016-03-04

    Bo Malte
Starka underbara känslor som man ej får glömma <3 kram
2016-02-22

  DominiQueen
Skönt
2016-01-22

  soligajag_1 VIP
En sådan kärlek som sjunger i varenda nerv och tar dig till sjunde himmelen,
där vill jag leva där vill jag bo!
Sådan känsla ger mig din poesi!
2016-01-19

  Alysse VIP
Berörande fint skrivet
2016-01-12

  överlevaren VIP
"Äkta kärlek känns hemma
Där vill jag bo"
Så sant, fint!
2016-01-12

  agneta pichler
Som om de vore mina
Dina ord

Vi som söker kärleken..
Med ljus och lykta
Passar oss noga.. :)

2016-01-11

    ej medlem längre
Känner det som om orden har lite blues i sig....njutbart!
2016-01-10

    Bo Malte
fräscht och nydanande i sin enkelhet.
man blir varm i kroppen när man läser dessa rader...bravo
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson