Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en gång

Tiotusentals pälslösa apor
kryper fram ur sina hålor
som sömndruckna flugor

Solljuset
värmer betonggrottorna

Uppväckta skapelsekronor
rör sig sakta omkring
flyter fram över asfalten
bryter fram överallt

Lugna flyttar sig molnen
framför himmelselden
och evigheten




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-04-26 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin