Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har tiden börjat gå baklänges?

Märker det ibland
oftast när jag åker tåg:

Tiden kan komma att flyttas
framåt eller bakåt säger de
med mycket låg röst

Det stör mig inte så mycket

Men när jag idag läser att
vårt älskade grannland

överväger att plundra flyktingar
på deras värdeföremål.

vill jag kräkas.




Fri vers av Bengt VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-11 14:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Klockan tickar bakåt i mitt liv" (Di Leva)

Men du kräks inte över att USA i århundraden plundrat tredje världen?
Liksom Storbritannien, Frankrike, Sverige med flera...
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP