Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lasse `Dasen´ Johansson har hastigt lämnat byggnaden

endast femtiofem år gammal/ung
Tagit sina sista andetag
Saknaden är nu stor bland familjen och goda vänner
Alla de som Dasen känner
Och det är några stycken vill jag påstå
Och alla vi är lika ledsna då Lasse var en omtyckt kille
En man kunde lita på
Men Lasse
Vi säger inte Hej då utan istället på återseende
då vi alla en dag den vägen måste gå
Så ta det lugnt nu och vila i frid så syns vi och hörs
lite senare…
R. I. P.

Ken Cassel
11/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 854 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-11 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel