Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadå svårt att finnas till



vi tar bort barnen från mammorna...
ja i dag så lämnar de barnen ifrån sig helt frivilligt
ja t o m med glädje

med glädje

sen
ska vi
uppföra oss vuxet
så tidigt som möjligt
det kallas "duktighet"

mammorna är bäst
på att identifiera den duktigheten
de är rädda bli fast

barnet älskar mamma och lyder
vilket inte är detsamma som att ha utvecklats

som vuxna
ska vi vara känsliga
och ha kontakt med vårt inre barn
det som inte fick finnas

träffar du på en ledsam typ
i bröstet
ska du äta antidepressiva




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-11 18:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Vart tog det lilla barnet vägen?"
Gömd/Glömd.Bakom recept-
belagda kemikalier!!
Mycket.Mycket.Insiktsfullt
Skaldat!!

2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP