Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks ljuva plåga

 

kärleks ljuva plåga

 

omsveper mig

 

i nattlig vaka

 

 vädjar till tankens makt

 

låt sköra trådar

 

 i innerlighet förenas

 

bortom  förstånd

och begränsning

 

 

förnimmas

av självet

 

 upplösas

 

 i hängivenhet




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-11 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint :)
2015-12-16

    glasa VIP

allt

text bild känsla

insikt


B O K M Ä R K E S


2015-12-13

    ej medlem längre
Skrivet med kärlekens mjuka hand.
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell