Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på varje stund för livet du är given ... ... ty morgondagens historia är ännu ej vare sig förutbestämd eller skriven ...


Det finns inget nu ...

... ej heller något då ...

Det finns bara
ett oändligt antal
ännu okända vägar
där vi oss befinner,

vilka väntar på 
att vi dem ska upptäcka
och välja att 
vidare i våra liv gå
innan de försvinner ...


Vägar 
vilka samtliga
utan undantag
saknar

förutbestämda mål ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-12 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP