Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Asia selvä. Eller Syksyjärvi 1939.


Perkele


Jos Puna-armeija osu.

Jos he tulevat.

Mina on heti eturinjala!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2015-12-12 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP