Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... behöver jag förtydliga?


skulle vilja få berätta sagan om dig ...

... och om
hur den varje morgon
när jag vaknar
blir till verklighet för mig ...

Men du fattas ännu mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-12-12 20:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, denna längtan...
2015-12-13

  Ingrid Trolle
En utsträckt hand
från en känslig själ
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP