Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helgtider är affirmationsprocesserna som starkast och din frånvarande närvaro som allra mest smärtsam att uthärda ...


Kan du se min längtan? ...

... Kan du känna
hur mycket
jag dig vill?

- Har du modet
att om du finns,
ser och känner
det jag söker
förmedla till just dig ...

... berätta för mig
att du verkligen finns till?

... och bekräfta din längtan
genom att visa vad du vill?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-12 22:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En längtan rakt från hjärtat...så berörande fint...
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP