Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

 

 

Snett nedanför månen
 
innanför ett fönster 
 
i en annan stad
 
hänger en vit boll av glas
 
spelandes en melodi
 
som inte längre hörs
 
förutom i flickans huvud
 
som sitter och skriver
 
bland papper och mönster
 
i en annan tid
 
om vindar som viner
 
 och dofter av gräs
 
en ljusare värld
 
som nu är på väg
 
från andra sidan jorden
 
där det ännu
 
är sommar

 




Fri vers av PkA
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-13 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA