Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna drömmar

 

 

Så går jag ut på gatan

och halkar

på nya  fläckar av is
 
på nya brustna drömmar
 
och förstår än en gång
 
att det som var 
 
var viktigt
 
just då
 
och det som är
 
är viktigt
 
 just nu
 
och ingenting
 
annat
 



Fri vers av PkA
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-13 00:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stor insikt här!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA