Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan historia

 

kranarna i handfatet

skjortkragar

bilar

 

här kan vi läsa tiden

 

mobil eller inte mobil

i var kvinnas och

mans hand

 

är för enkelt

 

historien är ingenting att ana

känner vi inte till den

vet vi ingenting




Fri vers av petter rost
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-13 02:26



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Historien är vägen, vägen är berättelsen. Vackert, finstämt och med en närvarande röst!
2016-12-21

  Lollitta VIP
historien är ingenting att ana

känner vi inte till den

vet vi ingenting

______________________
JUSTPRECISSSSSSSSSS!
2016-01-17

  tildam
och kan jag inte dansa till det är det varken min tid eller min revolution
2015-12-22

  Annie b'larsson VIP
Först tyckte jag påståendet var så självklart, men det kan nog inte upprepas för många gånger. Historielöshet allienerar människan.
2015-12-19

  Maiah VIP
Orden får mig att tänka på att historia bygga med andra byggatenar än det snabba ytligt synliga. Historia har ett djup som bara kan byggas med det mänskligt mänskliga...
2015-12-13

  i af apa
helt sant! vet vi inte ingenting om då
vad vet vi nu?!

& om morgondagen...
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost